Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

Bezpieczeństwo i jakość produkcji żywności – nowy kierunek na UTH Rad.

Z przyjemnością informujemy, że na Wydziale Inżynierii Chemicznej i Towaroznawstwa został uruchomiony

nowy kierunek studiów Bezpieczeństwo i jakość produkcji żywności!

Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu uzyskał pozwolenie Ministra Edukacji i Nauki na utworzenie studiów pierwszego stopnia o profilu praktycznym na kierunku bezpieczeństwo i jakość produkcji żywności.

W związku z powyższym został uruchomiony nabór na studia I stopnia w formie stacjonarnej i niestacjonarnej.

Zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby do rejestracji w Systemie Internetowej Rekrutacji Kandydatów (SIRK) i składania dokumentów zgodnie z harmonogramem rekrutacji.

Więcej informacji o kierunku TUTAJ

Odkryj swoje możliwości i zapisz się już dziś!

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close