Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

Opłaty za usługi edukacyjne

Opłaty przyjmowane są na indywidualne konta bankowe wygenerowane poprzez System e-Uniwersytet (Wirtualna Uczelnia). Dostęp do Systemu Wirtualna Uczelnia jest możliwy poprzez stronę: Wirtualna Uczelnia

Loginem jest numer albumu.

Indywidualny nr konta bankowego umieszczony jest w zakładce:
Twoje dane finansowe -> Dane finansowe.
(indywidualny numer konta bankowego w formacie 26 cyfrowym XX 1750 1312 5800 0000 00AA AAAA,
gdzie XX – 2 cyfry kontrolne, AAAAAA – nr albumu studenta)

Opłaty zostały umieszczone w zakładce:
Twoje dane finansowe -> Naliczenia.
Brak nadanej opłaty w zakładce Naliczenia nie zwalnia studenta z terminowej opłaty za usługi edukacyjne.

W tytule każdego przelewu powinna być zawarta informacja czego dotyczy wpłata, np.:

  • czesne wraz z podaniem numeru semestru (czesne sem. 5, czesne sem. 2. rata II.)
  • odsetki, powtarzanie przedmiotu wraz z podaniem numeru semestru (odsetki sem. 6, powtarzanie przed.: matematyka sem. 6)
  • basen, legitymacja itp. (basen sem. 5, duplikat legitymacji).

W przypadku osób, które studiują na więcej niż jednym kierunku, konieczne jest podanie nazwy kierunku, którego dotyczy wpłata.

Zasady pobierania opłat za usługi edukacyjne świadczone przez UTH Rad., tryb i warunki zwolnienia z tych opłat, ich wysokość, a także wzory umów o warunkach odpłatności za usługi edukacyjne dostępne są na oficjalnej stronie UTH Rad. w zakładce Student/ Studia / Akty prawne

Adres do wpłat:

UTH Rad.
ul. Malczewskiego 29
26-600 Radom

UWAGA!

Osoby, które nie mają konta w systemie Wirtualna Uczelnia prosimy o dokonywanie wpłat na numer rachunku bankowego:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

44 1750 1312 5800 0000 0100 0000 (tylko wznowienie studiów, dla osób które nie były studentami UTH Rad.)

W tytule przelewu prosimy o podanie: nazwy wydziału, kierunku, rodzaju i typu studiów, których wpłata dotyczy, np. Wydz. Ekonomiczny, Administracja, niestacjonarne I stopnia.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close