Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

Publikacja Prof. dr hab. inż. Małgorzaty Kowalskiej w międzynarodowej encyklopedii

Szanowni Państwo, zapraszamy do zapoznania się z publikacją prof. dr hab. inż. Małgorzaty Kowalskiej, Kierownika Katedry Zarządzania i Jakości Produktu Wydziału Inżynierii Chemicznej i Towaroznawstwa UTH Rad. umieszczonej
w międzynarodowej encyklopedii Bailey’s Industrial Oil and Fat Products, która stanowi światowe źródło odniesienia na temat chemii żywności i technologii przetwarzania olejów jadalnych i niejadalnych produktów ubocznych pochodzenia olejowego.

Encyklopedia składa się z siedmiu tomów tematycznych, zawierających opracowania ponad 100 uznanych na całym świecie ekspertów w swoich dziedzinach. Nowa siódma edycja została wyczerpująco zaktualizowana i rozszerzona, aby odzwierciedlić najnowsze osiągnięcia techniczne i trendy w branży.

 

Więcej informacji w opisie publikacji: Bailey’s Industrial Oil and Fat Products, 7 Volume Set, 7th Edition | Wiley

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close