Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

Systemu Identyfikacji Wizualnej

w sprawie: wprowadzenia Systemu identyfikacji wizualnej Uniwersytetu Technologiczno-Humanistycznego im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu

do pobrania – [plik .pdf]

Zmiana znaku Uczelni 1c, 2c i 3c – [plik pdf]

  1. wzór papieru firmowego dla Rektora;
  2. wzór papieru firmowego dla Prorektorów;
    • Prorektor ds. Dydaktycznych i Studenckich – [plik .zip]
    • Prorektor ds. Badań Naukowych – do pobrania – [plik .zip]
    • Prorektor ds. Nauki i Współpracy z Zagranicą – [plik .zip]
  3. wzór papieru firmowego dla Dziekanów;
  4. wzór ogólnouczelnianego papieru firmowego;
  5. wzór ogólnouczelnianego papieru firmowego w języku angielskim.

* szkic poglądowy

do pobrania – [plik .docx]

* dotyczy tylko programów pocztowych.

Gotowe do pobrania sformatowane pliki .pptx 

Grafiki do samodzielnego wykonania prezentacji multimedialnej

Widok szablonu jest dostępny na stronie: szablon.uniwersytetradom.pl.

Filmy zamieszczane na oficjalnym kanale YouTube Uczelni tj. https://www.youtube.com/channel/UCk9kZl9x7Y896cpvYETrLOw powinny być odpowiednio oznakowane, zgodnie z poniższymi zasadami:

    1. elementem obowiązkowym oznakowania filmów, w szczególności filmów będących upamiętnieniem ważnych dla UTH Radom wydarzeń, filmów promocyjnych, multimedialnych przekazów z wykładów i spotkań, jest logo UTH Radom w wersji polskiej lub angielskiej umieszczone przed filmem;
    2. elementami opcjonalnymi oznakowania filmów są:
      • dodatkowe logo jednostki,
      • podstawowe dane o nagranym wydarzeniu.

W przypadku problemów technicznych należy kontaktować się z Ośrodkiem Informatyki i Promocji.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close